Procare d.o.o., Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
Pon -Pet : 07:30 - 16:30

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov in neposredno trženje

S posredovanjem oz. izpolnitvijo zahtevanih osebnih in drugih podatkov izjavljam, da sem seznanjen in soglašam ter izrecno dovoljujem in pooblaščam družbo Procare d.o.o., da zbira in obdeluje moje osebne in druge podatke, ki sem jih vnesel v vnosni obrazec (v nadaljevanju: podatki), za namene prejema in obdelave mojega naročila, poizvedbe oz. vprašanja, priprave ponudbe oz. odgovora ter vzpostavitve kontakta oz. komunikacije, pri čemer lahko družba Procare d.o.o. uporablja različne komunikacijske kanale (npr. telefon, navadna pošta, elektronska pošta ipd.). Družba Procare d.o.o. pridobljene osebne podatke zbira in obdeluje v skladu z določbami zakona, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Nadalje soglašam, da družba Procare obdeluje in uporabljajo moje podatke za namene neposrednega trženja storitev in produktov družbe Procare d.o.o. in so vsakokrat objavljene na spletni strani. Soglašam z obdelavo mojih podatkov s strani družbe Procare in izjavljam, da sem seznanjen ter soglašam z namenom obdelave teh osebnih podatkov, to je v namene obdelave za potrebe neposrednega trženja družbe Procare d.o.o. (npr. obveščanje o novostih storitev in produktov, ki jih tržijo).

Seznanjen sem, da se lahko kadarkoli odjavim od neposrednega trženja s posredovanjem pisne izjave vsem prej navedenim družbam na naslov Beloruska ulica 7, 2000 Maribor. Seznanjen sem, da bo družba Procare z mojo odjavo prenehala uporabljati moje osebne podatke za namen neposrednega trženja. Seznanjen sem, da se lahko od prejemanja vseh tržnih e-sporočil, namenjenih za neposredno trženje storitev (v nadaljevanju: tržna e-sporočila) družbe Procare d.o.o. kadarkoli odjavim s klikom na povezavo, ki je navedena na dnu vsakega prejetega tržnega e-sporočila, posredovanega s strani družbe Procare d.o.o.  ali s posredovanjem pisne izjave na naslov Procare d.o.o., Beloruska ulica 7, 2000 Maribor. Seznanjen sem, da se z odjavo od tržnih e-sporočil samodejno odjavim tudi od prejemanja vseh Procare obvestil, na katera sem morebiti prijavljen.  Izjavljam, da sem seznanjen z dejstvom, da dajem te svoje osebne podatke prostovoljno in brez posledic.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za katere storitve se zanimate:

Kontaktne informacije: