Premoženje

//Premoženje

Varnost in zaščita pred tveganji z asistenco 24/7

Ali ste si kdaj predstavljali, da bi lahko čez noč ostali brez svojega doma? Kdo bo plačal stroške popravila zaradi vdora meteorne vode ali poškodbo strešne kritine zaradi naravnih pojavov? So vam vdrli v stanovanje in se ga več ne da ustrezno zakleniti? Ste si pred kratkim uredili naravni vir za pridobivanje električne energije (sončne celice), pa ne veste ali je investicija zavarovana v primeru toče ali neurja?

  • Varni pred tveganji
  • Takojšnje rešitve in popolna odškodnina
  • Varni kjerkoli na poti - tudi v tujini
Awesome Image

Varnost

Naši svetovalci vam bodo pomagali oceniti katero premoženje je smiselno zavarovati pred katerimi tveganji ter na kakšen način, saj se zavedamo da vsako življenje piše svojo zgodbo.

Varni pred tveganji z asistenco nemoteno 24/7.

# 1
1. Brezskrbni v svojem domu

Če ste lastnik nepremičnine, ali jo oddajate, zagotovo želite biti varni v primeru požara, poplave, potresa, udara strele, viharja ali toče. Seveda pa svoj dom in premičnine, ki se v njem nahajajo, lahko zaščitite tudi pred vlomno tatvino, lomom stekel in strojelomom gospodinjskih aparatov. Izkušen svetovalec vam bo znal svetovati, katere premičnine v vašem stanovanju oz. hiši je smiselno zavarovati ter kako.

 

Ne pozabite tudi na zavarovanje odgovornosti zaradi imetništva malih hišnih živali. Nasvete, kako ravnati v primeru številnih neugodnosti lahko pridobite z enim samim klicem.

# 2
Varni v avtomobilu in na motornem kolesu

Poskrbimo za obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti, ki je namenjeno kritju materialne in nematerialne škode, ki jo z vašim vozilom nenamerno povzročite tretjim osebam in njihovemu premoženju. S sklenitvijo avtomobilskega kaska poskrbimo za vašo finančno varnost, saj nastale škode na vašem vozilu ne rabite plačati sami. 

 

Priporočljivo je sklenitev zavarovanja voznika za telesne poškodbe (AO-Plus) in nezgodno zavarovanje voznika in potnikov v vozilu, saj le tako lahko poskrbite za odškodnino v primeru lastnih telesnih poškodb, ali invalidnosti oz. smrti ostalih udeležencev v vašem vozilu.

S sklenitvijo avtomobilske asistence pa boste varni tudi v primeru okvar vozila kjerkoli na poti, v primeru prometne nesreče ali težav povezanih z izgubo ključev ali težav z gorivom –  tako v Sloveniji, kot tudi v tujini. 

Takojšnja rešitev na poti in popolna odškodnina.

//Dostopno

Varnost vašega premoženja
kjerkoli in kadarkoli.

24/7 varnost

Zaščitite sebe pred vsemi tveganji doma in na poti. Pridobite takojšnje rešitve in popolno odškodnino.

Zaščita doma

Za brezskrbnost v svojem domu. Bodite varni v primeru požara, poplav, potresa, tatvine in v primeru drugih ...

Na poti

Poskrbite zase in svoje najbližje v primeru nezgode, telesnih poškodb, invalidnosti ali drugih tveganj na poti.

Awesome Image
//Imate vprašanje?

Potrebujete več informacij o naših storitvah?

Pošljite povpraševanje