Dostop do najboljših zdravstvenih storitev

MEDICAL CARE - Je zdravstvena storitev, ki omogoča dostop do specialistov v 10 dneh v Sloveniji ter drugega zdravniškega mnenja in zdravljenje pri najboljših zdravnikih in zdravstvenih ustanovah v tujini.

ZDRAVITE SE PRI NAJBOLJŠIH ZDRAVNIKIH

Kompleksne in kritične zdravstvene probleme rešujemo z združevanjem podatkovnih analiz in največjih svetovnih talentov v zdravstvu

Biti postavljen pred zdravstveni izziv je stresno že brez skrbi o pravilnosti diagnoze in zdravljenja.

Zelo verjetno je, da bomo v življenju prejeli vsaj eno napačno diagnozo.

Critical Advantage® vključuje drugo zdravniško mnenje in pri težjih boleznih tudi organizacijo in plačilo zdravljenja pri vodilnih zdravnikih po vsem svetu.

Misija Best Doctors

Narediti prav

V zdravstvu danes ne obvelja vedno samo tisto, kar je prav. Prav se mora ponovno uvesti. Ponovno določiti. Ponovno izumiti. Best Doctors to počne s pomočjo vodilnih svetovnih zdravstvenih strokovnjakov. Povezujemo ljudi, ki se soočajo z zdravstvenimi težavami, s tistimi, ki jim lahko najbolje pomagajo.

 

 

Kaj vključuje MEDICAL CARE paket ?

1. PRVA DIAGNOZA

Hiter dostop do pregleda pri zdravniku specialistu. Tudi brez napotnice. V sklopu mreže, ki združuje več kot 55 zdravstvenih ustanov in 310 uveljavljenih specialistov po vsej Sloveniji, vam bomo zagotovili strokovne in celostne zdravstvene storitve na najvišji ravni. Tako pridete najhitreje do izvidov in dokumentacije za vaš zdravstven primer
2.DRUGO MNENJE IN NAČRT ZDRAVLJENJA

Da boste povsem prepričani v postavljeno diagnozo, bomo izbrali enega od vrhunskih strokovnjakov s področja medicine, ki bo preveril pravilnost diagnoze in ustreznost zdravljenja.

Vaš primer bo temeljito preučil, vam pa sploh ne bo treba zapustiti doma. Izbrani zdravnik specialist vam bo posredoval celovito poročilo in priporočila, ki bodo temeljila na najnovejših razpoložljivih medicinskih dognanjih.

3. ORGANIZACIJA ZDRAVLJENJA V TUJINI

Po končani storitvi InterConsultation™ (drugo zdravniško mnenje) za obravnavano bolezen ali poškodbo se lahko tudi v primeru, da se zdravstveno poročilo ne nanaša na krite bolezni ali zdravstvene postopke, zaprosi za organizacijo zdravljenja v tujini preko storitve FindBestCare®.

Ta storitev kot razširjen obseg upravičenj ne krije samih stroškov zdravljenja, krije pa drugo mnenje in organizacijo zdravljenja.

4. ZDRAVLJENJE V TUJINI

Pripada vam najboljša oskrba, ne glede na lokacijo izbrane bolnišnice. Če so vam diagnosticirali katero od kritih bolezenskih stanj, bomo krili stroške zdravljenja kjer koli po svetu, zunaj Slovenije.

 

 

Na podlagi obsežnega znanja bo družba Best Doctors poiskala najustreznejšega zdravnika specialista in najprimernejšo bolnišnico v tujini. Uredili bomo vse, od organizacije in nastanitve, do potovanja in zdravljenja ter plačila računov.

Kaj imata skupnega superračunalnik in reševanje raka?

Superračunalnik in najboljši zdravniki skupaj proti raku

V 2016 so pri Best Doctors naznanili široko partnerstvo s podjetjem IBM in njihovo storitvijo Watson. S tem združujejo svoj unikaten dostop do najboljših zdravnikov na svetu z Watson Oncology, najinovativnejšo tehnologijo umetne inteligence v zdravstvu. Z uporabo moči podatkov želimo pacientom pomagati poiskati pravilen način zdravljenja. S pacientovo privolitvijo zdravstvena ekipa Best Doctors pridobi in uredi zdravstvene podatke ter Watsonu posreduje klinične atribute. Watson zgenerira klinično relevantno poročilo, ki ga pregleda svetovno znani specialist onkolog iz mreže Best Doctors, pacient in lečeči onkolog pa prejmeta njegovo detaljno poročilo. Pri tem gradijo na 25 letih dokazanih uspehov pri reševanju najzapletenejših primerov. V 37 odstotkih primerov popravijo diagnozo, v skoraj 75 odstotkih primerov pa spremenijo ali izboljšajo načrt zdravljenja (podatki primerov, zdravljenih v ZDA).

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za katere storitve se zanimate:

Kontaktne informacije: