Najprej temelji, potem dodatki

INVESTMENT CARE

Za boljši jutri, je treba poskrbeti že danes.
procare, finance, vzajemni skladi, svetovanje

Šele ko ste resnično poskrbeli, da je vaše zdravje v dobrih rokah tudi takrat, ko potrebujete pomoč in ko ste poskrbeli, da je vaša socialna varnost tako močna, da boste tudi v nesreči preskrbljeni vsi, ki se preživljate z vašimi prihodki – šele takrat je pravi čas, da z viški sredstev oplemenitite svoje finančno premoženje! Prav po tem principu delujemo tudi v PROCARE.

Vsaka odločitev, ki jo v življenju sprejmeš, zahteva od tebe določene prilagoditve, razvoj ali žrtev zato, da uspeš.

V izobilju misli tudi na sušne dni.

NAVDIH ČRPAMO IZ NARAVE!

Grizli skladišči proteine atlantskega lososa v sebi in v okoliški flori. Rjavi medved grizli v kanadskih gozdovih živi pretežno od vegetacije. Nekaj tednov ob koncu poletja, prav ob času, ko se je treba dodobra založiti za zimski spanec, pa je na vrsti prava pojedina. Zanjo poskrbi atlantski losos, ki se iz morja vrača po rekah navzgor v svoje rodne kraje drstiti. Lovljenje rib je za grizlija precej zabavna zadeva, za mladiče pa obvezna izobrazba. Predvsem medvedji mladiči raje odnesejo svoj svež ulov v notranjost gozda, kjer se lahko v miru najejo. Zato se gozdovih za nekaj časa, nabirajo ostanki takšnih pojedin, ki jih v procesu razgradnje vase posrka okoliška flora. Medved je nared za zimsko spanje. Ko se spomladi shujšan prikaže iz brloga, je njegova prehrana spet vegetacija, ki pa je polna proteinov in nitratov lososa. Takšno prehrano bo imel vse dotlej, dokler proti izvirom rek spet ne priplava jata njegove najljubše hrane.
Vaš boljši jutri, se začne z danes

Zakaj INVESTMENT CARE ?

Vsi imamo cilje in načrte, za katere potrebujemo denarna sredstva, da jih uresničimo. Zato je pametno, da vsak mesec del prihodkov namenimo naložbenemu varčevanju. Ker je življenje nepredvidljivo, je odgovorno tudi, da se življenjsko zavarujemo. Prav to dvoje združuje INVESTMENT CARE. Prav tako hkrati pomeni brezskrbnost, saj lahko plemenitenje vaših prihrankov in varnost vaše družine v celoti prepustite strokovnjakom, tudi če se vam kaj nepričakovanega pripeti.

Si želite zagotoviti ustrezno višino pokojnine, kupiti vaš dom, nov sanjski avto ali zbrati finančna sredstva za izpolnitev drugih večjih ciljev?

Z storitvami INVESTMENT CARE lahko to dosežemo hitreje in preprosteje. Vsi imamo cilje in načrte, za katere potrebujemo denarna sredstva. In ker je življenje lahko nepredvidljivo, je pomembno, da se ustrezno zavarujemo. To dvoje združuje INVESTMENT CARE. Hkrati nas razbremeni skrbi in poskrbi za plemenitenje našega premoženja.

Glede na cilj, ki ga izberemo, naši prihranki avtomatsko prehajajo med različnimi naložbami in nam tako zagotavljajo optimalne donose ob ustrezni varnosti naložbe.

Številne prednosti

AVTOPILOT

Aktivno upravljanje: po načelu dobrega gospodarja strokovnjaki mesečno prilagajajo naložbe in tako učinkovito skrbijo za optimalno upravljanje in plemenitenje premoženja.

Dvig premoženja (tudi delni) med aktivno dobo

Želim, moje PREMOŽENJE na avtopilotu
BONUSI
Pripis bonusa 15% že po tretjem letu rednega vplačevanja.

še 9 pripisov bonusa kasneje

v 25 letih razlike do 9366,3 EUR

Želim, več bonusa
BREZ DAVKA
Po 10. letih dohodek iz INVESTMENT CARE ni obdavčen,

Možnost prehajanja med naložbenimi strategijami brez plačila davka zaradi prodaje,

Finančno varnost za vas in vaše bližnje v primeru smrti

Ne želim plačati davka na investirano

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za katere storitve se zanimate:

Kontaktne informacije: