MEDICAL CARE

Je zdravstvena storitev, ki omogoča dostop do specialistov v 10 dneh v Sloveniji ter drugega zdravniškega mnenja in zdravljenje pri najboljših zdravnikih in zdravstvenih ustanovah v tujini.

ZDRAVITE SE PRI NAJBOLJŠIH ZDRAVNIKIH

Kompleksne in kritične zdravstvene probleme rešujemo z združevanjem podatkovnih analiz in največjih svetovnih talentov v zdravstvu

Biti postavljen pred zdravstveni izziv je stresno že brez skrbi o pravilnosti diagnoze in zdravljenja.

Zelo verjetno je, da bomo v življenju prejeli vsaj eno napačno diagnozo.

Critical Advantage® vključuje drugo zdravniško mnenje in pri težjih boleznih tudi organizacijo in plačilo zdravljenja pri vodilnih zdravnikih po vsem svetu.
MEDICAL CARE

V ŠTEVILKAH

Mreža, ki združuje več kot 55 zdravstvenih ustanov in 310 uveljavljenih specialistov v Sloveniji in vam zagotavlja obisk pri specialistu v 10 delovnih dneh. Več kot 53.000 najboljših zdravnikov po vsem svetu izbranih kot najboljših iz strani njihovih stanovskih kolegov izbranih kot najboljših iz strani njihovih stanovskih kolegov. Več kot 40 milijonov članov v več kot 100 državah. 97%koristnikov pa bi storitve priporočalo družini ali prijateljem.

 

STORITVE

MEDICAL CARE je nastal z vizijo o produktu, ki nudi najboljše kaj medicina lahko vsakomur. Naša misija je postaviti in zagotoviti pravilno diagnozo in zdravljenje, najhitreje v Sloveniji ali svetu.

1. DO SPECIALISTA ZASEBNIKA V 10 DNEH – Pri novonastalih bolezenskih stanjih in poškodbah omogoča hiter dostop do pregleda ter preiskav pri zdravniku specialistu, tudi brez napotnice. Ob tem vam ne bo treba skrbeti za stroške. Izbirate lahko med številnimi specialističnimi zdravstvenimi storitvami s kar 21 področij medicine. Do storitev pa pridete v največ 10 delovnih dneh.

2. DRUGO MNENJE IN NAČRT ZDRAVLJENJA – S storitvijo InterConsultation pridobite poglobljeno analizo vašega primera iz strani najprimernejšega zdravnika specialista za vaše specifično stanje. Da boste povsem prepričani v postavljeno diagnozo, bomo izbrali enega od vrhunskih strokovnjakov s področja medicine, ki bo preveril pravilnost diagnoze in ustreznost zdravljenja. Izbrani zdravnik specialist vam bo posredoval celovito poročilo in priporočila, ki bodo temeljila na najnovejših razpoložljivih medicinskih dognanjih.

3. ORGANIZACIJA ZDRAVLJENJA V TUJINI – Po končani storitvi InterConsultation™ (drugo zdravniško mnenje) za obravnavano bolezen ali poškodbo se lahko tudi v primeru, da se zdravstveno poročilo ne nanaša na krite bolezni ali zdravstvene postopke, zaprosi za organizacijo zdravljenja v tujini preko storitve FindBestCare®. Ta storitev kot razširjen obseg upravičenj ne krije samih stroškov zdravljenja, krije pa drugo mnenje in organizacijo zdravljenja.

4. ZDRAVLJENJE V TUJINI  – Pripada vam najboljša oskrba, ne glede na lokacijo izbrane bolnišnice. Če so vam diagnosticirali katero od kritih bolezenskih stanj, bomo krili stroške zdravljenja kjer koli po svetu, zunaj Slovenije. Na podlagi obsežnega znanja bo družba Best Doctors poiskala najustreznejšega zdravnika specialista in najprimernejšo bolnišnico v tujini. Uredili bomo vse, od organizacije in nastanitve, do potovanja in zdravljenja ter plačila računov.

 

 

Zdravite se pri najboljših zdravnikih!

MEDICAL CARE PAKETI

Ceneje ne gre
25,32/mesec
Specialistični pregledi: v 10 dneh do specialista, z napotnico 50% soudeležbo in 3 obravnavami letno

Zdravstvene storitve: Hitra in natančna diagnoza z strani InterConsultation

Organizacija zdravljenja v tujini do 85. leta

2.000.000€ fonda za zdravljenje

100€/dan izplačila za bolnišnični dan

Spremljevalec in prevajalec

Pot in namestitev (ekonomski razred in Hotel *** ali ****

Izberite ta paket
Ceneje kot dodatno zdravstveno zavarovanje
33,87/mesec
Specialistični pregledi: v 10 dneh do specialista, brez napotnice, s 50% soudeležbo, 4 obravnavami letno in 3 preventivnimi pregledi na leto

Zdravstvene storitve: Hitra in natančna diagnoza z strani InterConsultation

Organizacija zdravljenja v tujini do 85. leta

2.000.000€ fonda za zdravljenje

100€/dan izplačila za bolnišnični dan

Spremljevalec in prevajalec

Pot in namestitev (ekonomski razred in Hotel *** ali ****

IZBERITE TA PAKET
Preprosto najboljše
52,55/mesec
Specialistični pregledi: v 10 dneh do specialista, brez napotnice, s 50% soudeležbo, 4 obravnavami letno in 3 preventivnimi pregledi na leto.

Zdravstvene storitve: Hitra in natančna diagnoza z strani InterConsultation

Organizacija zdravljenja v tujini do 85. leta

4.000.000€ fonda za zdravljenje

Spremljevalec in prevajalec

Pot in namestitev (poslovni razred in Hotel *****)

DNK analiza

20.000€ nadomestila za izpad dohodka

200€/dan izplačila za bolnišnični dan

IZBERITE TA PAKET

 

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za katere storitve se zanimate:

Kontaktne informacije: