Skrb in svetovanje za stranko

Stremimo k odlični podpori našim kupcem, saj se zavedamo, da lahko le z vašo pomočjo zares krepimo razvoj naših rešitev ter dosegamo želene cilje odgovornega poslovanja.

1.VSE SE ZAČNE S SVETOVALCEM

Naš svetovalec je prvi kontakt z našim podjetjem in pogosto tudi prvo mnenje, ki ga imate o nas.
Zato svetovalce skrbno izbiramo,
skrbimo za njihovo kompetentnost,  izobraževanje in karierno rast.
Skrbimo da lahko z dovolj znanja in izkušenj najboljše svetujejo vam drage stranke. Skrbimo za vašo najboljšo informiranost in da vam vedno ponujamo le najboljše.

 

2. ASISTENČNI CENTER

Poslanstvo asistenčnega centra je spremljanje vašega zadovoljstva, zato smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja in v popolno podporo.
Asistenti so naš stik z vami in osrednji člen komunikacije med nami, svetovalci in vami cenjenimi strankami.
Skrbimo za najboljšo podporo, saj se zavedamo, da lahko le z vašo pomočjo zares krepimo razvoj naših rešitev ter dosegamo želene cilje odgovornega poslovanja.
Za vsa vprašanja v zvezi z vašimi produkti ali za urejanje morebitnih sprememb na posameznih produktih smo vam na voljo vsak delovni dan med 8.00 in 16.00 na naši brezplačni telefonski številki 080 80 56 ali na e-naslovu: asistenca@procare.si

3. REGIJSKI VODJE

Za nadzor nad kakovostjo svetovanja posameznih svetovalcev skrbi njihov regijski vodja.
V kolikor potrebujete bolj kompleksne nasvete ali storitve se v svetovanje lahko na vašo željo vključijo in poskrbijo za popolno in kompetentno obravnavo.

So naši najizkušenejši svetovalci z ogromno pretečene kilometrine in znanja. Poslušajo, pregledajo, priporočajo in svetujejo še tako zahtevnih primerom in željam ter potrebam vsake stranke.

4. VODJA PRODAJE in PRAVNA SLUŽBA

V kolikor vaše težave ali nezadovoljstva ne uspemo rešiti na nivoju svetovalcev, se vklopita vodja prodaje in naša pravna služba.
Pregledajo in preučijo vsak posamezen primer ter najdejo najboljšo možno rešitev za vas.

 

 

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za katere storitve se zanimate:

Kontaktne informacije: