Skrbno izbrani produkti

Naše partnerje skrbno izbiramo, naše produkte pa z njimi sooblikujemo. Trudimo se poskrbeti za najboljše možno, za vas.

ZDRAVITE SE PRI NAJBOLJŠIH ZDRAVNIKIH

Povezujemo ljudi, ki se soočajo z zdravstvenimi težavami, s tistimi, ki jim lahko NAJBOLJE pomagajo.

MEDICAL CARE predstavlja zdravstveno storitev, ki rešuje vaše zdravje, celo življenje, hkrati pa rešuje tudi finančna vprašanja, ki so z zdravljenjem žal nujno povezana. MEDICAL CARE, ki temelji na storitvah družbe Best Doctors, omogoča dostop do hitre in natančne diagnoze s strani najkompetentnejših svetovnih zdravnikov specialistov, ki vam predlagajo tudi najboljši način zdravljenja. Ko se odločite za zdravljenje, lahko izbirate med predlaganimi najustreznejšimi lokacijami in zdravniki specialisti. Zdravljenje je nato v celoti organizirano, tudi financirano, vam pa se prepusti eno samo, a najpomembnejšo nalogo – da ozdravite!

TRI KOMPONENTE, EN CILJ- VARNOST V ČASU NEGOTOVOSTI

Želimo si, da bi vas v življenju vedno spremljalo dobro počutje in trdno zdravje, nesreča pa bi se vas na daleč izogibala. Kljub temu ste za vaše življenje in za vaše zdravje v največji meri odgovorni sami, najbrž pa je tu še kdo, ki se zanaša, da boste poskrbeli tudi zanj. Zato si vzemite čas in premislite, ali ne bi veljalo postaviti na vrh prioritetne lestvice tega, kar je neprecenljivo, in poskrbeti za finančne varovalke v primeru, ko se svet, ki ste ga gradili zase in za svoje ljubljene, zamaje. Ni pravično da ohranjanje zdravja v današnji družbi predstavlja za mnoge povsem neprebavljiv finančni zalogaj in ni pravično, da tragedija, ki bližnje že tako močno zaznamuje, udari nanje še s finančne plati. Mi to poskušamo odpraviti po naših najboljših močeh. Rezultat ste pravkar spoznali.

NAJPREJ TEMELJI, POTEM DODATKI

Vsi imamo cilje in načrte, za katere potrebujemo denarna sredstva, da jih uresničimo. Zato je pametno, da vsak mesec del prihodkov namenimo naložbenemu varčevanju. Ker je življenje nepredvidljivo, je odgovorno tudi, da se življenjsko zavarujemo. Prav to dvoje združuje INVESTMENT CARE. Prav tako hkrati pomeni brezskrbnost, saj lahko plemenitenje vaših prihrankov in varnost vaše družine v celoti prepustite strokovnjakom, tudi če se vam kaj nepričakovanega pripeti.

Critical Advantage® vključuje drugo zdravniško mnenje in pri težjih boleznih tudi organizacijo in plačilo zdravljenja pri vodilnih zdravnikih po vsem svetu.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za katere storitve se zanimate:

Kontaktne informacije: