SOCIAL CARE

TRI KOMPONENTE, EN CILJ - VARNOST V ČASU NEGOTOVOSTI

NIČ BAT. NAČRTOVAT:
Kljub izjemnemu napredku medicine še zmeraj ne uspemo pozdraviti vsega, kar napada naše telo in um. Še več, bolezni se razvijajo in krepijo vsaj enako hitro, kot se razvija družba, izumili pa smo še nešteto možnosti in priložnosti, da se poškodujemo. Zdravje oziroma pomanjkanje zdravja je domala edino, kar nam lahko povsem prepreči načrte. To pa ne pomeni, da se je treba zapreti v oblazinjeno sterilno komoro in življenje opazovati od daleč. Le z glavo ga je treba živeti vsaj v tolikšni meri, kot ga živimo s srcem!

Preden nadaljujemo – NE ZATISKAJMO SI OČI PRED DEJSTVI

…O BOLEZNI

Leta 2013 je v Sloveniji za rakom zbolelo 13.717 ljudi, 7442 moških in 6275 žensk, umrlo pa 6071 ljudi, 3392 moških in 2679 žensk. Od rojenih leta 2013 bosta do 75. leta starosti predvidoma za rakom zbolela eden od dveh moških in ena od treh žensk. Rak je tudi eden najpogostejših vzrokov za predčasno upokojitev delovno aktivnih ljudi v Sloveniji.
Bolezni srca in ožilja so v svetu poglavitni vzrok umrljivosti, v Sloveniji so vzrok za približno 40 % vseh smrti.

…O NEZGODI

V letu 2015 smo v Sloveniji zabeležili že triletno naraščanje števila hudo telesno poškodovanih udeležencev nezgod v prometu. Glede na vrste udeležencev pri nezgodi so pri hudo telesno poškodovanih na prvem mestu kolesarji ( 23,7%), sledijo vozniki motornih koles, koles z motorjem ali mopedov (23,1%),  vozniki osebnih vozil (21,8%), sopotniki (13,5%) in pešci ( 13,4 %). ( vir: AMZS, Prometna varnost v letu 2015, januar 2016)
V Sloveniji je bilo v letu 2014 prijavljenih 13.100 poškodb pri delu oziroma 16 poškodb na 1000 zaposlenih. Moški se pri delu poškodujejo približno trikrat pogosteje kot ženske, najbolj pa so poškodbam izpostavljeni mladi moški. (vir:NJIZ, zdravsteveni statistični letopis, 2014)

Kdaj razmišljati o SOCIAL CARU ?

Sklenitev življenjskega zavarovanja za primer smrti priporočamo vsem, ki imate dužino ali jo načrtujete. Vsem, ki že imate ali šele najemate posojilo ali imate drugačne vrste dolgov. Vsem, ki ste že sklenili zavarovalne police, a te potrebe ne pokrivajo v celoti, in potrebujejo dozavarovanje.
zavarovanje za primer smrti
(PRE)ŽIVETI!
Zagotavljanje finančne varnosti v primerih, ko skupaj z življenjem usahne tudi vir dohodka, ki je doslej vzdrževal finančno stabilnost v vaši skupnosti, je premišljena, odgovorna in načrtna odločitev.

Želite si, da vaši ljubljeni v primeru, da jih zapustite, ne doživijo še finančnega stresa in tudi naprej živijo enako preskrbljeni kot ste živeli doslej.

Želite si da v primeru, če jih zapustite, vaših ljubljenih ne bremenite z dolgovi, ki bi morda ostali za vami.

PREŽIVITE
zavarovanje za primer kritične bolezni
KO NAPADE BOLEZEN, NAPADEM NAZAJ!
Bolezen lahko udari kadar koli. Morda nam je bila že položena v zibelko ali pa smo na račun drugih ciljev zapostavili zdrav način življenja. Boj z zahrbtno  boleznijo je najpomembnejša bitka, ki jo posameznik v življenju lahko bije, saj zmaga pomeni nadaljnje življenje. Prav je, da imamo v takih trenutkih na razpolago vse potrebno. Zavarovanje za primer kritičnih bolezni je oblikovano z namenom, da pomaga zavarovancem in njihovim družinam omiliti morebitne finančne obremenitve, ki lahko nastanejo zaradi visokih stroškov zdravljenja, ter nadomestiti izpad dohodka v času, ko je zdravljeni nezmožen opravljati svoje delo.
NAPADITE NAZAJ
nezgodna zavarovanja
ŽIVETI JE TREBA NAPREJ!
Koliko scenarijev se podi po glavah ljudi, katerih pot je za zmeraj zaznamovala kruta usoda:

“Če bi le takrat ne rinil na cesto…”
” Ko bi me le počakala ..”
“Zakaj sem privolil, ko pa vem …”

Če-jev, ko-jev in zakaj-ev je nešteto! Odgovori nanje nas morda lahko kaj naučijo za prihodnost, ostaja pa eno in edino dejstvo: živeti je treba naprej! 

ŽIVITE NAPREJ
TRI KOMPONENTE, EN CILJ - VARNOST V ČASU NEGOTOVOSTI

ŽIVELI!

Želimo si, da bi vas v življenju vedno spremljalo dobro počutje in trdno zdravje, nesreča pa bi se vas na daleč izogibala. Kljub temu ste za vaše življenje in za vaše zdravje v največji meri odgovorni sami, najbrž pa je tu še kdo, ki se zanaša, da boste poskrbeli tudi zanj. Zato si vzemite čas in premislite, ali ne bi veljalo postaviti na vrh prioritetne lestvice tega, kar je neprecenljivo, in poskrbeti za finančne varovalke v primeru, ko se svet, ki ste ga gradili zase in za svoje ljubljene, zamaje. Ni pravično da ohranjanje zdravja v današnji družbi predstavlja za mnoge povsem neprebavljiv finančni zalogaj in ni pravično, da tragedija, ki bližnje že tako močno zaznamuje, udari nanje še s finančne plati. Mi to poskušamo odpraviti po naših najboljših močeh. Rezultat ste pravkar spoznali.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za katere storitve se zanimate:

Kontaktne informacije: