Zdravje

//Zdravje

Hiter dostop do zdravnika specialista brez napotnice

Kako dovolj hitro do zdravnika specialista – takrat, ko ga boste resnično potrebovali? Kdo bo plačal stroške specialističnih pregledov? Kako se prepričati v pravilnost diagnoze in predvidenega načrta zdravljenja?

  • Hiter dostop do zdravnika specialista
  • Natančna diagnoza
  • Najboljši način zdravljenja
Awesome Image

Spoznanje

Partnerska mreža več kot 80 slovenskih zasebnih specialističnih ambulant in več kot 310 uveljavljenih zdravnikov specialistov iz 21 področij medicine.

Hiter dostop do pregleda pri zdravniku specialistu tudi brez napotnice.

# 1
Do zdravnika specialista v zasebnem sektorju v 10 dneh

V želji po čimprejšnjem diagnosticiranju zdravstvenih težav se ob uporabi naših storitev lahko obrnete na zasebne izvajalce specialističnih zdravstvenih storitev. Le tako si namreč lahko v trenutnih razmerah omogočite hitrejšo pot do diagnoze, zdravljenja in predvsem ozdravitve.

 

Za hiter dostop do pregleda pri zdravniku specialistu in hitro diagnozo svojih zdravstvenih težav tudi brez predhodnega obiska pri svojem osebnem zdravniku, je dodatno zdravstveno zavarovanje prava rešitev za vas. Pri novonastalih bolezenskih stanjih in poškodbah, vam namreč omogoča dostop do pregleda in preiskav pri zdravniku specialistu v zdravstvenih zavodih, ki so v mreži zavarovalnice, v največ 10 delovnih dneh (pri čemer povprečen čas znaša 5 delovnih dni). Naročite se lahko telefonsko vse dni v letu, ob katerem koli času (24/7), ali s prijavo na spletu.

# 2
Drugo mnenje in načrt zdravljenja

Vaš primer bo obravnaval eden od vrhunskih svetovnih zdravnikov specialistov, ki bo preučil vse vaše izvide, diagnoze, slike in drugo medicinsko dokumentacijo, na podlagi katere vam je bila postavljena primarna diagnoza. 

 

Izbrani strokovnjak bo preveril pravilnost diagnoze in predvideni načrt zdravljenja ter vam posredoval celovito, v slovenščino prevedeno poročilo. Podal bo priporočila in najboljši način zdravljenja, ki bo temeljil na najnovejših razpoložljivih medicinskih dognanjih, tako da boste lahko povsem prepričani v postavljeno diagnozo.

Hitra in natančna diagnoza ter priporočilo za najboljši načrt zdravljenja.

Izbira ustreznega zdravnika in najboljšega zdravstvenega centra v tujini.

# 3
Organizacija zdravljenja v tujini

Z uporabo naših zdravstvenih storitev vam pripada najboljša oskrba, ne glede na lokacijo izbrane bolnišnice. Če je vaša diagnoza resna bolezen, npr. rak, težje obolenje srca ali nevrološke težave, ali če potrebujete presaditev organa, krijemo stroške zdravljenja kjerkoli po svetu, izven meja Slovenije. Prav tako za vas uredimo vse potrebno: od naročanja v klinikah, do organizacije prevoza in nastanitve.

 

Naše storitve vsebujejo:

//Dostopno

Zdravstvene storitve takrat,
ko jih resnično potrebujete.

Brez napotnice do specialista

V primeru novonastale bolezni ali poškodbe do zdravnika specialista v povprečno 5 delovnih dneh.

Celovito zdravljenje

Pregled vseh izvidov in medicinske dokumentacije, hitra in natančna diagnoza, ter takojšni dostop do zdravnikov specialistov.

Kritje stroškov

Vključuje vso potrebno organizacijo zdravljenja v tujini (prevoz, namestitev, prevajalec…), stroške nakupa zdravil po končanem zdravljenju ter nadomestilo za čas hospitalizacije izven Slovenije.

Awesome Image
//Imate vprašanje?

Potrebujete več informacij o naših storitvah?

Pošljite povpraševanje