Kako se gradi mreža najboljših zdravnikov?

V Best Doctors že več kot 20 let izvajamo največjo neprekinjeno mrežno anketo znotraj zdravniškega poklica z namenom gradnje, širitve in utrjevanja mreže vodilnih zdravnikov specialistov. Spremljamo tako njihove licence, certifikate, specialistične raziskave ter objavljena dela, kot tudi morebitne napake pri delu. Bazo znanja gradimo po specializacijah in podspecializacijah.

Zdravniki specialisti so izbrani iz strani tistih, ki so v najboljši poziciji za presojo njihovih sposobnosti – njihovih kolegov enake zdravniške ali kirurške specializacije. Pri iskanju in kadrovanju zdravnikov specialistov, vprašamo prav njih: “Kateremu strokovnjaku bi zaupali, če bi vam diagnosticirali bolezen iz vašega področja?”. Ta metodologija nam je omogočila gradnjo edinstvenega in spoštovanega omrežja vodilnih svetovnih medicinskih umov.

Proces nominacije v zbirko je prostovoljen in zaupen. Zdravniki za vključitev niso plačani in tudi niso posebej plačani, ko so enkrat vključeni. Seveda pa so nagrajeni za vse delo, ki ga zaključijo za Best Doctors glede na kompleksnost zdravstvenega primera. Nominirati in glasovati zase ne morejo. Rezultati procesa se hranijo pri Best Doctors in se javno ne razkrivajo.

V Best Doctors imamo pomemben vpliv pri zdravljenju naših članov. Naša globalna statistika na več deset tisoč drugih mnenjih kaže, da naši eksperti v vsaj 20% primerov spremenijo ali dopolnijo pacientovo diagnozo, v več kot 50% primerov pa prispevamo k spremembi načrta zdravljenja. V mnogih drugih primerih, pri katerih sta diagnoza in načrt zdravljenja potrjena, pa damo članom dodatno zaupanje in mir pri zdravljenju. To sta temelja za uspešno povrnitev zdravja.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Za katere storitve se zanimate:

Kontaktne informacije: